Loppuunmyyty

Helsinki / Vartioharju

Helsingin Tankovainio

VÄLJYYTTÄ JA AVARUUTTA PUISTOMAISESS...

VÄLJYYTTÄ JA AVARUUTTA PUISTOMAISESSA ASUINYMPÄRISTÖSSÄ

Tervetuloa Tankovainioon, Helsingin Vartioharjuun. JM:n uudet kerrostaloasunnot valmistuivat tänne elokuun lopussa 2015. Aivan muutama kaksio ja kolmio on vielä jäljellä. Täällä asut väljästi ja avarasti. Tankovainion asuntojen valttikortti on erittäin toimivat pohjaratkaisut, jotka tekevät vähän pienemmistäkin neliöistä paljon isomman tuntuisen. Keittiöissä kaikki on käden ulottuvilla ja ruuanlaitto on helppoa. Tasot on helppo pitää puhtaina, joten leivontakin sujuu jouhevasti. Kaikki kaunista ja kulutusta kestävää.

Katso lisää kartan jälkeen!

 

 

SE PIENI JUJU

Pintamateriaaleissa arvokasta, mutta lämminhenkistä tunnelmaa luo vaaleiden, harmonisten seinäpintojen kontrasti ylelliseen parkettiin. Makuuhuoneet houkuttelevat lepäämään. Täällä rentoudut varmasti. JM-kodeissa on aina jokin juju, joka erottaa ne muista. Tankovainion asunnoissa on monessa päämakuuhuoneen yhteydessä tilava vaatehuone. Kauniit hyllyt, hyvä suunnittelu. Myös vaatteesi lepäävät kauniisti.

Useimmissa asunnoissa on oma sauna. Kaikki hohtavan puhdasta ja freesiä. Ihana kylpeä omilla lauteilla.

Olohuoneissa miellyttää valoisuus ja tilavuus. Myös suurempikin ystäväjoukko mahtuu kyläilemään. Keittiötilat avautuvat useasti kohti oleskelutiloja, mikä on mukavaa. Ei tarvitse työskennellä yksin ruuanlaiton lomassa, vaan voi pitää yhteyttä perheeseen ja vieraisiin.

Oma iso lasitettu parveke

Jokaisessa asunnossa on oma iso lasitettu parveke (muutamilla asunnoilla ranskalainen parveke). Sisäpihan puoleiset parvekkeet avautuvat lounaaseen kohti iltapäivän aurinkoa. Käynti parvekkeelle tuo tarvittaessa tuulahduksen raikasta ilmaa ja etenkin kesäaikaan siellä on mahdollista istua ja nauttia auringon valosta.

Kaikkiin Tankovainion asuntoihin on esteetön pääsy. Taloyhtiösauna ja kerhotila ovat käytettävissäsi. Kuten talopesula ja kuivaushuonekin sekä yhteiset varasto- ja säilytystilat.  Kesällä grillaat taloyhtiön omassa grillikatoksessa. Todellista arjen luksusta.

KAUPUNKIASUMISTA PARHAIMMILLAAN

Vartioharju on osa Vartiokylän vanhaa kulttuurimaisemaa. Täällä on paljon puistoa, metsää ja ulkoilureitit ovat ihan lähellä. Kodista on lähes yhtä pitkä matka uimarannalle kuin bussipysäkillekin. Helsingin keskustaan matkaat vartissa myös omalla autolla tai metrolla. Tankovainiossa nautit kaupunkiasumisesta parhaimmillaan. Jos perheessäsi on pienempiä, niin temmellyskenttää löytyy runsaasti. Lähistöllä on luonnon puistoja, uudenaikaisia leikkipuistoja ja urheilukenttiä. Kauppa, koulut ja päiväkodit ovat lähietäisyydellä. Nautit helposta arjesta, joka on turvallinen myös perheen pienimmille.

UUSI ON AINA UUSI

Huoletonta arkea ja juhlaa uudessa kodissa ilman remonttihuolia. Lisäksi joku muu vastaa talvisin lumi- ja huoltotöistä ja ajaa kesäisin nurmikon. Uusi asunto on aina uusi. Muuttamaan pääset vaikka heti.

Vertaa kohteita