Muuttovalmis

Espoo / Saunalahti

Espoon Merihiekka

PAREMPI ARKI JA ROIMASTI RAIKKAUTTA

Luonnonläheinen ja rauhallinen Saunalahti on jo nimensäkin puolesta Espoon hiomaton timantti. Monelle ehkä vielä suhteellisen tuntematon, mutta niille jotka tuntevat todellinen paratiisi.

Meren tuoksu, hyvät uintipaikat ja ilman raikkaus ovat vastustamaton yhdistelmä. Saunalahtilaisittain meri on aina lähellä. Kutsuvat ulkoilureitit houkuttelevat nauttimaan ulkoelämästä. Helppoa tunnelmointia joko kävellen tai pyöräillen. Pidä herkuttelutauko vaikka Bastvikin kartanon nostalgisessa miljöössä ja jatka taas matkaa. Mikäli mielit vesille, hyppää veneeseen Kivenlahden rannasta. Merellä paistaa aina, ja päiväretki saareen on kesäfiilistelyä parhaimmillaan.

Tervetuloa Saunalahteen! Täältä löydät JM:n uudet kerrostalokodit. Vielä muutama koti odottaa asujaansa. Asunto Oy Espoon Merihiekan avainsanoja ovat nokkela arki, viihtyminen ja elämisen helppous. Jokainen asunto on suunniteltu käytännöllisyys ja arjen toimivuus edellä. Esteettisyydestä tinkimättä. Vaaleaa pintaa ja luonnonmateriaaleja, kaunis ja kestävä valkolakattu tammiparketti. Kromiset pienet yksityiskohdat luovat ripauksen rouheutta tyyliin. Valoisat rappukäytävät ja tilavat hissit. Turvallinen leikkipaikka lapsille ja kivoja välineitä. Autovapaa piha. Tilavaan autohalliin kulku omalta asuinkerrokselta, helppoa ja kätevää etenkin pimeämpää aikaan ja sateisina päivinä. Tontti on oma. Oivaltavaa arkkitehtuuria edustaa julkisivun muoto, jonka taakse omaan suojaansa piiloutuu vehreä ja viihtyisä sisäpiha. Piha, joka saa arjenkin maistumaan paremmalta. Sisäpihan ihana pikku juju on sinne asetellut istutuslaatikot. Kasvata vaikka kesäsalaattisi itse. Lähiruokaa parhaimmillaan.

Merihiekassa eläminen on rentoa. Ripaus merihenkisyyttä, isolla kauhalla valoisuutta ja roimasti raikkautta. Hyvää suunnittelua ja kaikki tuntuu sujuvan kuin luonnostaan. Tervetuloa tutustumaan!


KOTI, JOKA TOIMII ARJESSA JA JUHLASSA

Moni on sitä mieltä, että kodin sydän on keittiö. Yhtä hyvin se voi olla olohuone.  Tai makuuhuone. Tärkeintä on, että jokainen huone toimii täydellisesti ja antaa sinulle vapauden keskittyä ihanaan arkeen ja nauttia suuresta juhlasta. Keittiössä kaikki on käden ulottuvilla ja ruuanlaitto helppoa. Tasot on helppo pitää puhtaina, joten leivontakin sujuu jouhevasti. Kaikki kaunista ja kulutusta kestävää. Keittiötilat avautuvat useasti kohti oleskelutiloja. Ei tarvitse työskennellä yksin, vaan voi pitää yhteyttä perheeseen ja vieraisiin. Olohuoneissa miellyttää valoisuus ja tilavuus. Myös suurempikin ystäväjoukko mahtuu kyläilemään. Ja pitämään hauskaa.

Makuuhuone on usein rentoutumisen tyyssija, paikka jossa ladataan akut tulevaan päivään. Lämminhenkistä tunnelmaa luo vaaleiden, harmonisten seinäpintojen kontrasti ihanaan tammiparkettiin. Täällä rentoudut varmasti. Tilavat liukuovikaapit ja kauniit hyllyt. Myös vaatteesi lepäävät kauniisti.

Kaikissa jäljellä olevissa asunnoissa on oma sauna. Kaikki hohtavan puhdasta ja freesiä. Kylpytilojen pintamateriaaleissa ajatonta tyylikkyyttä ja kalusteissa tehokasta säilytystilaa. Jokaisessa asunnossa on oma iso lasitettu parveke. Paljon mahdollisuuksia sisustaa. Ja kesäaikaan nautit löhöilystä auringossa vaikkapa hyvän kirjan parissa.

PALVELUT JA KULKUYHTEYDET

Merihiekkaa vastapäätä avautui aivan uusi liikekeskus joulukuussa 2015, jossa palvelee mm. S-market ja Postin pakettinoutopalvelut. Isompi kauppakeskus sijaitsee suhteellisen lähellä Espoonlahdessa.  Saunalahdessa on oma pizzeria äkkinälkään ja Bastvikin kartanossa idyllinen kahvila nostalgisessa miljöössä herkutteluhetkiin. Alueella voit pongata myös viehättäviä pikkupuoteja ja tehdä ihastuttavia löytöjä.

Merihiekan edessä on lähin bussipysäkki. Seutulinjalla hurautat kätevästi Helsingin Kamppiin tai vaihtopysäkkien kautta muualle ympäri pääkaupunkiseutua ja Espoon keskusalueita. Omalla autolla siirryt nopeasti Länsiväylälle ja siitä kohti itää, länttä tai pohjoista.

Saunalahden uudesta koulusta löytyvät päiväkoti, ala- ja yläluokat sekä kirjasto ja nuorisotoimentilat. Lastentalossa Kummelivuoren kupeessa sijaitsee neuvola.

UUSI ON AINA UUSI

Huoletonta arkea ja juhlaa uudessa kodissa ilman remonttihuolia. Lisäksi joku muu vastaa talvisin lumi- ja huoltotöistä ja ajaa kesäisin nurmikon. Uusi asunto on aina uusi. Muuttamaan pääset vaikka…

Vertaa kohteita